Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 90 guests and no members online

   
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Dobro došli u Kunena forum!
Ispričajte nama i našim članovima ko ste, šta vam se sviđa i zašto ste postali član ovog sajta.
Želimo dobrodošlicu svim novim članovima u nadi da ćemo se često viđati!

TOPIC: VRANJANKA

VRANJANKA 25 Sep 2015 20:36 #1779

  • mile
  • mile's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior
  • Posts: 21
  • Thank you received: 27
  • Karma: 5
Obaveštenje: U razgovoru s jednim članom UVPS, koji je prisustvovao dvodnevnom boravku 37 članova GO UVPS u gostima OpO UVPS Vranje i bazi VS u KZB, došlo se do interesantnih saznanja, koja govore o štetočinskom delovanju tog rukovodstva, koje je usmereno i protiv sopstvenog članstva. Prilikom odlučivanja o njihovom (ne)učešću u organizaciji protesta vojnih penzionera, većinom glasova, a ne jednoglasno odlučeno je da ne učestvuju u organizaciji protesta, ali su saglasni da članstvo samo odluči da li će izaći na protest, što znači da su sopstveno članstvo pustili niz vodu. Istovremeno su nastavili sa raznim kvalifikacijama na račun deset udruženja vojnih penzionera koja organizuju protest, neki su čak tvrdili da ni jedno od tih udruženja nije registrovano u APR, pa čak i to da imamo po osam do deset članova i sl. Kasnije su te laži i nečasne radnje širene po gradskim i opštinskim udruženjima VPS, što ukazuje na tesnu spregu rukovodstva UVPS sa organima izvršne vlasti, posebno sa RF PIO, jer su im poznati detalji o štetnim namerama RF PIO do kraja godine, a verovatno i dalje. Dokažimo im 29.09.2015.koliko nas stvarno ima, a oni će viriti kroz prozore, naslonjenih ušnih školjki na stakla da nas čuju i imaće šta da čuju. Sve ovo smo već videli i čuli, ali tvrdnja rukovodstva UVPS, s kojom je predsednik GO UVPS Pančevo juče upoznao svoje članstvo da smo mi prekinuli svaki razgovor sa UVPS je tako neukusna da ne zaslužuje komentar, osim IZVOLITE, IMATE VREMENA JOŠ TRI DANA, primićemo vas na razgovor i dati mogućnost da se obratite skupu vojnih penzionera 29.09.2015. na Trgu N.Pašića, ispred Narodne skupštine, ispred USS, tu je najbolje da kažete šta mislite o odbačenoj inicijativi koju ste i vi podneli...samo prestanite da više potcenjujete našu snagu, a pre svega našu upornost da se izborimo za prava vojnih penzionera. Kažite da li je vaš predsednik naplatio dug 11.06%, neka dođe pred skup i neka kaže kako je to uspeo i nek objasni kako misli da se dalje bori za prava vojnih penzionera, jer je to objavio na svom-njihovom sajtu, na kome nije dozvolio da se objavi moj poziv na protest.

Danas sam obavešten iz Skupštine Srbije da će na dan protesta našu delegaciju u ime predsednice Skupštine primiti dr Vesna Rakonjac, predsednica Odbora za rad, socijalna pitanja.........U tom smislu je na današnjem sastanku određena delegacija koja će u toku protesta, odnosno u 13.00 ući u zdanje Skupštine na razgovor, o čemo sam obavestio sekretaricu tog skupštinskog odbora.

Izgleda da ćemo morati sačekati da nas primi predsednik Srbije, jer je odleteo u Njujork i neće se vratiti dok mi ne završimo protest, ali naš zahtev za prijem kod njega će ga čekati.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: milovanvulikic, st.vodnik, mjuricks
Time to create page: 0.494 seconds
Powered by Kunena Forum ::