Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 22 guests and no members online

   
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: СКУП УПОЗОРЕЊА У НИШУ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО УППС НИШ

СКУП УПОЗОРЕЊА У НИШУ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО УППС НИШ 01 Sep 2014 20:53 #925

  • miroslavmatic
  • miroslavmatic's Avatar
Drage kolege,
Imam nepotvrđenu informaciju da radna grupa za pripremu javnih protesta UVPS, razmišlja o odlasku za Niš na skup upozorenja. Grupa bi išla radi podrške skupu i sticanja iskustva u organizaciji svojih budućih javnih protesta.
Pošto je grupa u razmišljanju a ne zna se još dali će Ruk.UVPS to dozvoliti, predlažem organizatorima da ih sve javno pozovu na skup.
Molim organizatore da pozovu ruk.UVPS da odobri učešće svojih članova Niša i okoline na ovom skupu.
Ovo je prlika da ruk.UVPS promeni dresove i ne igra više za vladu i PUPS. Prilika je i za Niške KVP da se pridruže skupu da promenu dres i zaigraju za sebe.
.Pašće sada mnoge maske neće više biti skrivanja i zamajavanja za šta se koo bori.
Kolege KVP razmišljajte svojom glavom a ne slušajte jalova saopštenja iz Beograda. Pitajte se gde su vaše pare, ne mislimo samo na članarinu.
Ujedinite se budite jedinstveni u ovoj borbi za vraćanje i očuvanje dostojanstva i ugleda. Budite ponosni prvi ste, drugi će se ugledati na vas širom Srbije.
KVP Niša treba da znate da Ruk.UVPS od dolaska Draganjca za predsednika radi za državu protiv interesa vojnih penzionera.Postoje dokazi objavljeni u listu VETERAN u godinama 2008,2009 i 2010. Ovo možete pročitati ako niste na ovom sajtu. Ruk.UVPS podržava nekolicina iz vaših redova koji imaju unteresa na račun vas neaktivnih. Najveći krivci su oni koji ćute, gledaju šta se događa očekuju da neko drugi reši ove naše probleme. Pronađite borce koji će organizovati novo Udrženje. Nemojte da vas njihova pasivnost obeshrabri idite koliko god vas je. Neće ovo biti jedini protest kod vas, biće ih i kod vas i uu drugimm sredinama.
Neće Ruk.UVPS nikada organizovati protest budite sigurni. Raskrinkajte nekolicinu Draganjčeve podrške, vas je više budite sigurni. Sada ste usmerili protesT prema pravosuđu Niša jesu najgori u Državi. Pitanje je za njih koliko tužbi u Strazburu od 18.ooo hiljada iz Srbije koliko je iz Niša. Podelite im tekst zakletve koju su položili./član 54.Zakona o sudijama/, neka se stide oni i njihova pokolenja. Stiće ih božja pravda ako ova sada kasni. Čekanje rebalansa je propaganda, ona je izmišljena da zavarava vojne penzionere.
Odgovornost za uskraćivanje i oduzimanje stečenih naših prava je na svim vladama od 2001.godine do danas. Protestovaćemo i boriti za ono što nam uskraćuju a to je pravo na imovinu koju smo dobili presudama Upravnog suda. Presude Upravnog suda koje su izašle ove godine odnose se na sve nas. Obaveznost izvršenja je za sve kako za RF pio tako i za sud isto tako i za državne organe koji po nadležnosti vrše nadzor i kontrolu rada RF PIO. Ima nade....
Last Edit: 02 Sep 2014 15:20 by miroslavmatic.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.112 seconds
Powered by Kunena Forum ::