Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 114 guests and no members online

   
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: KRNJENJE OKRNJENOG

KRNJENJE OKRNJENOG 24 Oct 2014 19:29 #1154

  • zarko
  • zarko's Avatar
  • OFFLINE
  • Početnik
  • Posts: 8
  • Thank you received: 19
  • Karma: 1
I ponavlja se? Vlast je ponovo dirnula u nasa stecena prava? Sada smanjenjem i onako okrnjenih(zakinutih od istih za 11,06%) penzija? Ovo je mnogo ozbiljnije? Penzija je kategorija koja se smatra licnom zaradjenom imovinom. To je defakto zavlacenje ruku u tudji dzep a ova radnja podleze krivicnoj odgovornosti.
Nebih reagovao na ovaj nacin cak bih i podrzao ovu meru, da je ovo bila poslednja slamka spasa za vladu od bankrotstva drzave. Naprotiv efekat ustede od 680.000 penzionera, koji po donetim kriterijumu podlezu smanjenjem penzija bice svega 370 do 380 milijona evra sto je zaista simbolicna suma u odnosu na iskazani deficit u budzetu??? U pitanju je sasvim druga stvar, sto govore i arsini za smanjenje penzija i plata.
Dok se plate smanjuju linearno, dotle se penzije umanjuju po cudnim formulama vise matematike. Naime kaznjavaju se oni sa visim penzijama tj. koji su vise uplacivali od plate doprinos u penzioni fond?!
Nije tesko zakljuciti i ko je od vlade odredjen da podnese najveci teret ove ujdurme. Primera radi uporedite platu i penziju u iznosi od 65.000 RSD.
Umanjenje penzije bice oko 10.000 RSD, a plate neuporedivo manje?
I na kraju pitanje je dali ce nam ova pravna drzava odnosno Fond PIO, doneti Resenja o umanjenju penzije? Po Upravnom postupku je u obavezi, i treba bazkompromisno da insistiramo na tome u protivnom.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: milovanvulikic, Бранислав
Time to create page: 0.084 seconds
Powered by Kunena Forum ::