Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 72 guests and no members online

   
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: SAOPSTENJE SA SKUPA UPOZORENJA

SAOPSTENJE SA SKUPA UPOZORENJA 07 Sep 2014 13:13 #961

  • zlatkoposavec
  • zlatkoposavec's Avatar
  • OFFLINE
  • Ekspert
  • Posts: 156
  • Thank you received: 234
  • Karma: 15
Postovani!
Na molbu kolege Dragise Davkovskog i Organizacionog odbora SKUPA UPOZORENJA u Nisu 09.09.14. g. u prilogu objavljujem Saopstenja sa ovog skupa - konacna verzija. Pored toga izvorno prenosim informacije dobijene danas od Dragise.
POŠTOVANE KOLEGE, kao što sam obećao, da vas obavestim dokle se stiglo sa organizovanjem skupa. Varijanta Saopstenja koja je ranije postavljena pod nazivom Radna verzija saopstenja, a odnosi se na saopštenje za predsednika Osnovnog suda je usvojena kao konačna varijanta i kao takva je zavedena i bice dostavljena sa Skupa predsedniku Osnovnog suda.
Što se tiče saopštenja za predsednika Višeg suda, takodje sam ga napisao i danas je usvojeno, zavedeno i biće PROČITANO na samom skupu i dostavljeno predsedniku Viseg suda. Ovo smo tako odlučili jer smatramo da ono obuhvata više toga, kao i da su oni najveći krivci za ovo što se dogadja u Nišu. Isto vam stavljam na uvid sa ciljem da iznesete svoje stavove i mišljenja, kako bi eventualno do utorka, ako je potrebno, nesto izmenili ili dodali.
Advokatima sam dostavio oba saopštenja i njihov stav je da su dobra, a primedbe koje su dali sam ispravio.
Dobili smo dozvolu MUP-a, maršuta je prihvaćena, obezbedjenje je odredjeno i biće u tesnoj vezi sa policijom. Skrenuli smo MUP-u pažnju na mogućnost eventualnih provokacija, sa molbom da mi ne intervenišemo prema tim licima već policija, kako ne bi nikome dali povod (posebno tendencioniznim novinarima) da se napravi od skupa - tuča.
Odredili smo kolege koji će prihvatiti VAS koji dodjete i prisustvujete skupu. Transparenti su napisani i biće podeljeni kolegama pre početka skupa.
Dana 08.09.2014. godine, gostujem ponovo na TV Bellami u jutarnjem programu sa ciljem da još jednom POZOVEM sve kolege da se odazovu i prisustvuju skupu, da ih posramim zbog njihovog ne prisustva, u odnosu na vas koji dolazite i mnogo toga ste uradili - od podrške pa sve do širenja informacije o skupu upozorenja u Nišu. Zato se u svoje ime i ime kolega iz Organizacionog odbora i GO UPPS Niš puno ZAHVALJUJEM, želim SREĆAN PUT onima koji dolaze i DOBRODOŠLICU sa nadom da ćemo uspeti da budemo DOBRI DOMAĆINI !!!!
Attachments:
Last Edit: 08 Sep 2014 13:40 by zlatkoposavec.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.091 seconds
Powered by Kunena Forum ::