Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 67 guests and no members online

   
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: НОВЕ РАНГ ЛИСТЕ ЗА СТАНОВЕ, ПРЕСЕК СТАЊА НА ДАН 05 ЈУЛ 2016

НОВЕ РАНГ ЛИСТЕ ЗА СТАНОВЕ, ПРЕСЕК СТАЊА НА ДАН 05 ЈУЛ 2016 13 Jul 2016 17:01 #1983

Пресек стања на дан: 05.07.2016

Организациона јединица Министарства одбране надлежна за стамбене послове, поступајући по одредби члана 14. Правилника о решавању стамбених потреба запослених у Министарству одбране и Војсци Србије (,,Службени војни лист“ број 14/2014 и 31/2015) утврдила је прелиминарне ранг листе реда првенства према категоријама лица из члана 2. овог Правилника, а које садрже статус захтева за решавање стамбеног питања, начин, местo решавања, структуру стана и укупан број бодова.

Утврђене су две врсте прелиминарних ранг листа реда првенства за лица која своје стамбено питање решавају доделом стана у закуп на неодређено време и то:

1. лица без стана,

2. лица која враћају имајући неодговарајући стан у стамбени фонд Министарства одбране и Војске Србије.

Листе реда првенства за лица која враћају стан обухватају лица која имају стан по основу закупа на неодређено време за који су закључила Уговор о закупу стана на неодређено време и лица која имају стан у својини за који су закључила Уговор о откупу стана.

На ранг листама се не налазе захтеви који су у поступку решавања односно немају одређен статус по коме ће се, по обради у складу са одредбама важећег Правилника, рангирати на листи реда првенства лица без стана или лица која враћају имајући неодговарајући стана, одбити, одбацити или друго. Разлози постојећег статуса предмета у обради односно раду, су следећи: чека се одговор лица на упућену анкету о начину решавања стамбеног питања или одговор на захтев за допуну предмета, прибављање потребне документације у надлежности другог органа за утврђивање права и других доказа о насталим променама код лица, а од којих зависи одлука о утврђивању права на решавање стамбеног питања.

Ранг листе реда првенства су прелиминарне и информативног су карактера и приказују стање закључно са 05.07.2016. године.

РАНГ ЛИСТЕ МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ НА : www.mod.gov.rs/stambeno/index.php
Last Edit: 13 Jul 2016 17:02 by Бранислав.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.126 seconds
Powered by Kunena Forum ::