Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 61 guests and no members online

   

Ковид јунаци, напред у славу, ваши животи више не постоје

Белосветске заразе

 
Вујичић

Пише: Драган Вујичић

 

 МАРГАРЕТ Кинан херој бака стара 91. годину из Британије, прва је у свету примила Фајзерову вакцину против Корона вируса. Пред ТВ камерама јунак бака је казала: Осећам се привилеговано, прија ми ми оволика пажња у болници и радујем се што ћу моћи да проведем Божић са својом породицом.

Искрено, свака част. Баку Кинан је вакцина ослободила заточеништва у Старачком дому и нема ту места иронији јер ни у њеним речима нема трунке лажи. Заиста је херој, Фајзер и Бинтек своје вакцине нису уопште тестирали на људима преко 65 и чак сам убеђен да јој то речено и Кинановој.

Бака Кинан

Према мом суду, она  и није хтела камере и да под старе буде јунак него само да проведе Божић са најмилијима.

 

У Британији, САД и Канади ипак почиње инакулација становништва на ”пошаст Ковид 19” иако цео процес ни мало на то личи.

Подсмевање памети-ближе је истини.

Јер, дозволе које су здравствене власти ових земаља издале Фајзеру а и другим компанијима припремају су -”привремене.”(Еуфемизам на медицински криминал или  алиби  пред судом: Нисам крив вршио сам дужност)

Фармако мафија је ионако тражиле одобрења за нове вакцине на темељу Члана ”здравствених закона” о Случајевима нужде.

Остало треба да ураде ТВ камере:

Ковид јунаци напред у славу, ваши животи више не постоје!

Вакцина рискантна само за вакцинисане

ДАНАС у четвртак 10. децембра Саветодавни одбор ФДА (америчка агенција за исправност хране и лекова) расправља о предатим материјалима фармако гиганта Фајзера према којима су  ефикасност у спречавању  њихових цепива против  КОВИД-19 95 одсто а имуни одговор се јавља  најмање 7 дана након друге дозе вакцине била је 95,0%. Ови ”докази” испуњавају очекивања из смерница  агенција и довољна је за зелено светло.

Међутим, једна напомена у одељку ”ризик“ укључује:

….Показало се да вакцина изазива повећане локалне и системске нежељене реакције у поређењу са онима у плацебо групи, које обично трају неколико дана … Најчешће  нежељене реакције биле су реакције на месту ињекције (84,1%), умор (62,9%), главобоља (55,1%), болови у мишићима (38,3%), мрзлица (31,9%), болови у зглобовима (23,6%), грозница (14,2 %)

…Тешке нежељене реакције појавиле су се код 0,0-4,6% учесника, биле су чешће након дозе 2 него након дозе 1 и углавном су ређе код старијих одраслих (> 55 година) (<2,8%) у поређењу са млађим учесницима (≤4,6 %).

Уочи данашњег очекиваног давања”привремне дозволе” Фајзеру, у ФДА се о овом цепиву расправљало први пут пре три дана. О нежељеним реакцијама се чуло јер је известио Џерузалим пост а они су опет известили јер је њихова влада одлучила да сво становништво подвргне Фајзеровом леку. (НАРУЧИЛИ ОСАМ МИЛИОНА ДОЗА)

….ФДА зна и припрема се за штетне исходе вакцине против ЦОВИД-19 који укључују и смртне случајеве, објављен је документ на веб локацији ФДА који  показује да су 2 учесника умрла као резултат ”озбиљних нежељених догађаја“ из експериментална Цовид вакцина-пише израелска новина.

У информативном документу ФДА објављеном 8. децембра под називом „Састанак саветодавног одбора за вакцине и сродне биолошке производе 10. децембра 2020. године“, резултати клиничког испитивања вакцине Пфизер / БиоНТецх КОВИД-19 откривају да су два учесника студије умрла од онога што је класификовано као „озбиљно Нежељена дејства.“

На страни 41 документа два примаоца вакцине класификована као „> 55 година старости“ су умрла: „[О] не је доживела срчани застој 62 дана након вакцинације бр. 2 и умрла је 3 дана касније, а други је умро од артериосклерозе 3 дана након вакцинација бр. 1 „.

Према Мариву, сестринској публикацији Џерузалем Поста, ФДА је у уторак објавила да тренутно нема довољно истраживања која би гарантовала сигурност вакцине за имунокомпромитоване групе, труднице и децу. “

Овај извештај пажљиво прати откриће да јавна расправа ФДА и документи о КОВИД-19 вакцинама признају да смртни случајеви и 21 други услов, од којих су многи опасни по живот, могу имати негативне последице од ових вакцина.

У домовини баке Кинан и другог вакцинисаноог јунака који се зове Вилијам Шекспир и има 81 годину, после три дана славља објављено је ”да људи са „тешким алергијама“ треба да сачекају са  вакцином. С обзиром на то да су стотине хиљада људи озбиљно алергичне на нешто, вести би могле изазвати сумњу…

Такође, објављено је и да је у испитивању Модернине вакцине постоји жртва 62.годишњи свештеник из САД. Такође  и да  у тестирању Оксфордове и АстраЗенека цепива има један мртав….

Лош исход у 27 слајдова

Тужније је да постоји и Јавна расправа и документи који не крију да у америчкој ФДА знају да су хитне КОВИД-19 вакцине могу да изазову широк спектар опасних по живот нежељених ефеката, укључујући смрт.

Још тужније је да јавност није упозната са оваквим ефектима.

Састанак саветодавног одбора америчке Управе за храну и лекове под називом ”Вакцине и сродни биолошки производи“, стављен је на мрежу 22. октобра 2020. године, и обухвата  презентацију   27 слајдова др Стива Андерсона  директора   Канцеларија за биостатистику и епидемиологију и  Центра за Процена и истраживање биолошких лекова (ЦБЕР).

Слајд 16 који се зове ”НАЦРТ листе могућих исхода нежељених догађаја“ повезан је са увођењем КОВИД-19 вакцина и јасно упозорава на  смрт, као и 21 други услов (од којих је већина претећа за  живот) до којих може доћи уколико се у овом стадијуму истраживања вакцина стави у промет.

Импликације презентације су врло забрињавајуће. Особље ФДА јасно је свесно могућих смртоносних нежељених ефеката вакцина против КОВИД-19 и унапред се припрема да буде на опрезу за такве нежељене исходе кроз ”постмаркетиншко превладавање“ проблема.

И како на почетку рекосмо, дозволе су званично ”привремене”, дате ”у стању нужде” и од вас зависи да ли ћете се придружити “строју бесмртника “попут баке Кинан и деке Шекспира.

Цела мафијашка фарса је  у ствари грубо кршење медицинских етичких принципа утврђених Нирнбершким кодексом у циљу спречавања кршења људских права.

Лек за вакцину 1.500 долара у џеп

Развој вакцина траје годинама. Већина   не успе.

Према индустријским подацима, око 90% лекова (укључујући вакцине) који достигну клинички стадијум испитивања никада у САД-у не добију одобрење ФДА за   употребу – због недостатка ефикасности, нежељених реакција и других разлога.

Ковид вакцине развијене су за 6 до 9 месеци – под лажним изговором решавања националне ванредне ситуације која НЕ постоји

Како ће их уводити?

Чланица скупштине државе Њујорк Линда Росентал 4. децембра тихо је представила закон којим се захтева да се ”вакцина против КОВИД-19 примењује у складу са програмом администрације за вакцинацију .

То значи да када неки ћата у Њујорку одлучи да није довољно људи вакцинисано (наводно треба измеђи 75 и 80 одсто популације) може да нареди обавезну вакцину за све који хоће да се крећу градом.

Министрица здравља државе  Онтарио у Канади на дан када је Агенција за лекове  њене земље дала ”привремену”дозволу  Фајзеру ( среда 9.децембар) на Конференцији за штампу је објаснила да људи који не узму вакцину биће суочени са ограничењима где могу путовати и проводити време.

Министрица  Кристин Елиот  упозорила је да ће се они који је одбију цепиво  суочити са потешкоћама при поновној интеграцији у друштво.

”То је њихов избор, ово неће бити обавезна кампања. Биће добровољно“ -закључила је сатанистички.

У Сенату САД  конгресмен из Мериленда и некадашњи председнички кандидат по имену Џон  Делани представио је  Стратегију према којој неће бити тешко осигурати  да довољан број Американаца пристане на  вакцину и како да САД  достигну  око 70% цепљених као праг имунитета на Ковид 19.

Тај план је: Понудити Американцима 1.500 долара ”подстицајне исплате“ за обе дозе вакцине.

Наравно, утешно је да има још  и разума међу ”струком”.

Доктор Грам Снајдер први човек Медицинског  Универзитетског центра у  Питсбургу  јуче је сазвао Конференцију за штампу на којој је био децидан да  ”неће захтевати од својих здравствених радника да се вакнинишу на КОВИД-19 преноси ПенЛајв.

Разлог је много – каже  медицински  директор за превенцију и епидемиологију инфекција.

Снајдер

….Не постоје упоредиви подаци за вакцину против КОВИД-19 или о томе да ли је Законска обавеза  најбољи начин да се велики број људи вакцинише, рекао је Снајдер.

”Док не научимо више и не изградимо сопствено искуство са овом вакцином, плус док не уочимо унос вакцине у наше заједнице и док не добијемо разумевање о улози коју вакцинација има у окончању ове пандемије, неће бити  обавезно “, рекао је Снајдер.

Фајзерове акције приликом затварања Берзе у среду увече потонуле су два одсто.

  https://www.in4s.net/kovid-junaci-napred-u-slavu-vasi-zivoti-vise-ne-postoje/