Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 5 guests and no members online

   

Амбасада САД: Разочаравајући непрофесионализам – РТЦГ обмањује јавност и износи неосноване оптужбе

"Неосноване оптужбе против амбасадорке Рајнке изречене јуче на јавном сервису Радио-телевизији Црне Горе (РТЦГ) јасно указују на потребу за вишим професионалним новинарским стандардима у Црној Гори. Разочаравајуће је видјети такав непрофесионализам од стране јавног медијског сервиса који има мандат да информише а не да обмањује јавност", написали су из Амбасаде

38
 
РТЦГ

Из Америчке амбасаде у Подгорица реаговали су изјаву новинарке РТЦГ Тамаре Никчевић која је изнијела оптужбе на рачун амбасадорке Џуди Рајзинг Рајнке.

 

Неосноване оптужбе против амбасадорке Рајнке изречене јуче на јавном сервису Радио-телевизији Црне Горе (РТЦГ) јасно указују на потребу за вишим професионалним новинарским стандардима у Црној Гори. Разочаравајуће је видјети такав непрофесионализам од стране јавног медијског сервиса који има мандат да информише а не да обмањује јавност“, написали су из Амбасаде.

Подсјетимо, Ууновој бравури “ Телескопије“ на РТЦГ, „новинарка“ Тамара Ничкевић, очигледно осјећајући простор који јој се отворио гостовњем Љубомира Филиповића, у маниру искусног ДПС портпарола, или у најмању руку добро брифованог службеника ПР службе Мила Ђукановића, напала је Џуди Рајзинг Рајнке амбасадорку САД у Црној Гори, рекла-казала информацијама.

„Ријеч је о жени, амбасадорки, која је, додуше на једној приватној вечери, а ми новинари знамо многе ствари, имамо своје изворе, да је њена пројекција била да ће предсједник Ђукановић извести тенкове на улице након 30. августа„, казала је Никчевић и потом додала:

 

„То је жена која говори о томе да ДПС прогања хришћане. То не да је неозбиљно, него не знам са чим се то граничи.“

Никчевић је инсистирала да је њен извор врло поуздан и питала „да ли је могуће да једна тако велика земља пошаље у Црну Гору такву амбасадорку“