Најновији чланци  

   

BROJ POSETILACA  

Danas2021
Juče2682
Ove nedelje7300
Ovog meseca16946
UKUPNO846253

   

SARADNICI  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 64 guests and no members online

   

ПУТИН ЧЕСТИТАО ВАСКРС ВЕРНИЦИМА - КО СЕ ЧУВА И БОГ ГА ЧУВА

Председник русије Владимир Путин честитао је православним хришћанима и свим грађанима Русије Васкрс и рекао да је ситуација у Русији под контролом, као и да је земља у стању да реши проблем епидемије и вируса корона.

ВИДЕО: https://youtu.be/RPgV9t25Ji0

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Путин: Васкрс испуњава наша срца радошћу и надом

Срна

Путин: Васкрс испуњава наша срца радошћу и надом

МОСКВА - Руски предсједник Владимир Путин честитао је Васкрс правосланим хришћанима и свим руским грађанима који данас обиљежавају овај велики празник, саопштено је из Кремља.

 

"Велики празник Васркс испуњава наша срца радошћу и надом, вјером у побједничку силу живота, у тријумф доброга, љубави и правде. Ови непролазни идеали и вриједности држе наш народ заједно и помажу нам да пребродимо тешке тренутке", наводи се у честитки.

Путин је истакао да данас, као и у свим другим временима, Руска православна црква и друге хришћанске деноминације усмјеравају несебично своје активности ка јачању духовних и моралних основа друштва, повећању историјског и културног блага Русије.

"Оне учествују у подизању млађих генерација и јачању институције породице", истакао је руски предсједник.

Предсједник Руске Федерације нагласио "значајне социјалне хуманитарне активности хришћанских вјерских организација, њихову подршку волонтерима и свима онима који се истинску брину о другима", пренио је ТАСС.

https://www.glassrpske.com/cir/novosti/svijet/putin-vaskrs-ispunjava-nasa-srca-radoscu-i-nadom/313884