Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 101 guests and no members online

   
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Dobro došli u Kunena forum!
Ispričajte nama i našim članovima ko ste, šta vam se sviđa i zašto ste postali član ovog sajta.
Želimo dobrodošlicu svim novim članovima u nadi da ćemo se često viđati!

TOPIC: POBIJEDIMO APATIJU

POBIJEDIMO APATIJU 27 Sep 2015 21:11 #1781

  • mile
  • mile's Avatar
  • OFFLINE
  • Junior
  • Posts: 21
  • Thank you received: 27
  • Karma: 5
POZIV: Poštovane kolege penzioneri, rodbino, prijatelji, poznanici...poštovane majke, sestre, udovice, djeco palih boraca u posljednjim ratovima, koji su nam nametnuti, za koje nas niko nije pitao hoćemo li u njima da učestvujemo, svi su nas svojatali i u boj pozivali, potsjećali nas na datu obavezu državi i narodu, država se raspade, jer su tako političari željeli, narodi se jedni s drugima posvađaše i u krvi i nesreći nekakav mir dočekaše, NATO agresori nas dodatno kazniše, ne pitajući nas jesmo li krivi i koje smo nacije, već zašto im se suprotstavljamo.

Poslije te nesreće zadesi nas postratna kazna političara, koji nas kazniše zbog toga što smo ih slušali i učestvovali u ratovima koje su oni proizvoidili i ta kazna traje do današnjih dana.
Prvo nam diskriminatorskim postupkom, nezakonitim i neustavnim, uzeše 11.06%, a onda "zakonitim" i pre dva dana rekoše "ustavnim" zakonom drpaju nam još 10-25% i tako, malo po malo doguraše dobar deo penzionera do kontejnerskog snabdevanja, opet pod izgovorom spasa države, kao što su oni prije njih, spašavali državu ratovima.

Može li tako dalje???
Ne bi trebalo, morali bi se opametiti oni, ali i mi, morala bi se pobijediti apatija i reći DOSTA je bilo guranja ruku u prazan džep penzionerski, on je kod mnogih proparan, pocijepan, šupalj, ne gurajte ruku duboko.

U utorak 29.09.2015. u 11.00 kažimo im da nemamo ništa protiv njih, narod ih je birao, ali imamo dosta protiv njihovih postupaka i namjera da nas dokusure, to ne bismo smjeli dopustiti bez otpora, jer nas ni NATO nije pobijedio, pobijedili su nas političari, pa dokle tako???

Izađimo svi, jer sad smo na redu mi, a sutra vi!!!


Mile Bjelivuk, predsjednik Koordinacionog tijela deset vojnopenzionerskih udruženja koja organizuju protes, s.r.
Last Edit: 27 Sep 2015 21:30 by Бранислав.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.101 seconds
Powered by Kunena Forum ::