Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 51 guests and no members online

   
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: NEDODIRLJIVI

NEDODIRLJIVI 30 Aug 2014 13:17 #917

  • dragoivanovic
  • dragoivanovic's Avatar
  • OFFLINE
  • Senior
  • Posts: 55
  • Thank you received: 111
  • Karma: 11
Komentar koji neće da objave:

www.uvps.rs

Обраћање потпредседника Народне скупштине РС председнику Владе РС

СУБОТА, 23 АВГУСТ 2014 19:21

K O M E N T A R 2014.08.24

Verovatno da postoji neki propisani način postavljanja pitanja u Skupštini. Logično bi bilo ta taj dokument postavi administrator, te da se vidi da je uvaženi gospodin Arsenović postavio to pitanje.

Arsenović zna da su vojni penzioneri, svi koji su penzionisani po vojnim prpisima, stavljeni van zakona. Ali to je ključno pitanje koje ni Arsenović ni Draganjac nigde ne smeju da iznesu kao problem.

Nijedan sud nam nije svojom presudom ili odlukom dao za pravo da nam se penzije uvećaju za 11,06% od 01.01.2008. godine. Oni vrše presipanje iz šupljeg u prazno uz prećutnu saglasnost ove a i predhodnih vlada.

Najbolje bi bilo da Arsenović i Draganjac ćute. Oni su glavni protagonisti situacije 11,06%.

Postavite na Sajtu i to Rešenje Vrhovnog kasacionog suda gde nam je priznao pravo na 11,06%. Ustavni sud je doneo preko 1000 Odluka, sve su pozitivne, da ne bi podnosili tužbe sudu u Strazburu, ali nisu primenili član 171. stav 2. Utava, pa da nam reše problem. Njihove Odluke vraćaju nas na stratnim pozicijama.

Poslednji put kada je Arsenović, ko bajagi, postavio pitanje za 11,06%, niko ga nije u Skupštini razumeo i shvatio o čemu on to priča. Pre toga je samnom razgovarao i ja sam mu savetovao da postavi pitanje Vladi da vojne penzionere stave u zakonske okvire po pitanju isplata penzija, a sa tim će biti rešen problem 11,06%.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: milovanvulikic, st.vodnik
Time to create page: 0.085 seconds
Powered by Kunena Forum ::