Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 35 guests and no members online

   
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: СКУП УПОЗОРЕЊА У НИШУ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО УППС НИШ

СКУП УПОЗОРЕЊА У НИШУ У ОРГАНИЗАЦИЈИ ГО УППС НИШ 31 Aug 2014 07:00 #919

  • dragoivanovic
  • dragoivanovic's Avatar
  • OFFLINE
  • Senior
  • Posts: 55
  • Thank you received: 111
  • Karma: 11
Po mom mišljenju, plakat koji su sastavili, u boji, sa sentimentalnim nabojom, nije razumljiv ni onima koji dobro poznaju ovu materiju. Trebao bi da bude razumljiv svakom građaninu koji ga pročita. Tvorci plakata su verovatno mislili da će prisutnima sve biti jasno kada saslušaju protest. Međutim, treba prvo privući njihovu pažnju, da ih zainteresuje obaveštenje o održavanju skupa, da bi došli i da prisustvuju istom.

Smatram da je obaveštenje ( apel ili poziv ) trebalo napisati u klasičnom obliku, da ga svi razumeju.

Mislim, da protest ne može biti upućen pravosuđu, jer ono ''dobro '' radi i prvi čovek srpskog pravosuđa Dragomir Milojević dobio je priznanje od gospodina Kirbija za uspešanu organizaciju rada srpskog pravosuđa.

Ovaj problem može da reši samo Vlada, ako hoće. A neće, a pošto neće, moraćemo je na neki način da je prisilimo. Ovaj pionirski poduhvat kolega iz Niša je pravi put, jer se klin klinom izbija.

Da je sreće, da se i Draganjac priključi, materijalno je obezbeđen i sa te strane znam da nema probleme, pa da svaki opštinski odbor uputi, ako ne autobus, onda minibus sa svojm plaćenim članovima da se bore za prava onih koji ih plaćaju. Međutim njihove oči su uprte gore a ne dole.

Mislim, dizati halabuku na pravosuđe i RF PIO je pucanj u prazno. Protest treba nasloviti, uputiti i protestovati protiv Vlade.

Srpsko pravosuđe nije nezavisno, kako to Selaković voli da potencira, a nije ni neobavešteno o našem problemu, pa da im neko na to skreće pažnju. Oni rade strogo po naređenju. Oni su zaštićeni senkom ''Milosrdnog Anđela''.

Milojević je kod predhodne vlasti bio nezaposlen, a sada je prvi čovek. On to mora nekome da plati, odnosno oni koji su ga postavili i ispostavili su mu račun. Na tom računi smo i mi - bivši vojni penzioneri.

Moj predlog izgleda plakata:

SKUP UPOZORENJA
VLADI REPUBLIKE SRBIJE
09.septembra 2014. godine u 11,00 časova
U parku ispred palate pravde u Nišu

Tražimo da Vlada reguliše isplatu penzija bivšim vojnim penzionerima na zakoniti način, a to znači, da bivši vojni penzioneri budu stavljeni u istu pravnu ravan sa svim ostalim penzionerima Republike Srbije.

Skup organizuje Udruženje penzionisanih podoficira iz Niša. Pozivamo sve građane Republike Srbije da nam se pridruže i pomognu nam u ostvarivanju zakonitih građanskih prava. Posebno očekujemo prisustvao ljudi iz elektonskih i štampanih medija.

ORGANIZATOR PROTESTA
GO UPPS iz Niša
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: milovanvulikic
Time to create page: 0.094 seconds
Powered by Kunena Forum ::