Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 19 guests and no members online

   
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: SAOPSTENJE SA SKUPA UPOZORENJA

SAOPSTENJE SA SKUPA UPOZORENJA 05 Sep 2014 13:11 #944

  • miroslavmatic
  • miroslavmatic's Avatar
Drage kolege, predlažem da izbacite tačku 6 da li se pravna država odselila iz Niša.

Pravna država kad se radi o ovom problemu ne postoji od donošenja odluka Ustavnog suda po našim ustavnim žalbama kada nam je priznato pravo na vanredno povećanje vojni penzija kao i svim ostalim penzioonerima 2012.godine.

To je potvrđeno neizvršavaanjem presuda Upravnog suda, koje su obavezujuće za sve državne organe i sudove. Država ćuti, RF PIO i Upravni sud čekaju.

Nezavisnost pravosuđa u zemlji Srbiji ne postoji, to je Zaključak iz izveštaja saveta za borbu protiv korupcije 17.04.2014.godine, u kojem se navodi: U toku prethodne dve godine u odnosu na nezavisnost pravosuđa stanje nije poravljeno, naprotiv stanje je pogoršano jer su uočena veća mešanja izvršne vlasti u rad praavosudnih institucija.

Sudije svoje komšije podsetite na član 54. Zakona o sudijamma. TEKST ZAKLETVE
Zaklinjem se svojom čašću da ću svoju funkciju vršiti verno ustavu i zakonu, po najboljem znanju i umeću i služiti samo istini i pravdi.
Ovaj tekst možete postaviti u vidu transparenta da ga vide mediji.

Oni koji oklevaju ili neće sada da učestvuju, uskoro će sigurno učestvovati jer je to jedini način da sačuvamo dostojanstvo i zakonom stečena prava. Ne oklevajte za sebe izlazite i za svoje porodice ali plaćajte članarinu i dalje ako znate zašto i kome.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.102 seconds
Powered by Kunena Forum ::