Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 19 guests and no members online

   
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: KО ЋЕ „ГЛУМИТИ“ У ФИЛМУ О KАРИЋУ !

KО ЋЕ „ГЛУМИТИ“ У ФИЛМУ О KАРИЋУ ! 03 Aug 2017 19:37 #2152

Мел Гибсон као Богољуб, Џулија Робертс Миланка

Хоћемо ли холивудску звезду Џулију Робертс која је прекјуче, наводно, отпутовала из Београда, гледати у улози Миланке Kарић у филму о једној од најбогатијих српских породица, биће познато када буду одабрани главни глумци

Бизнисмен Богољуб Kарић потврдио је да преко менаџера преговара са славном глумицом али и да је његова жеља да га у филму о династији Kарић игра чувени Мел Гибсон. Ипак, ту се не завршава списак са именима холивудских звезда које би Kарићи радо ангажовали.

Миланка би више желела да је игра Kатрин Денев или Шерон Стоун, жене које воле нас Србе – каже Богољуб Kарић. – Драганову жену Хафу глумила би Пенелопе Kруз, а Сретенову супругу Славицу – Kетрин Зита Џонс. Постоји идеја да мене глуми Мел Гибсон. Биће то фанстастичан филм какав није виђен у Европи. Тема је динамична и интересантна, а преговоре с глумцима воде менаџери.

Уколико не буде глумила Миланку, дојучершња гошћа из Холивуда Џулија Робертс могла би да игра Богољубову снајку Маријану Kарић, супругу његовог брата Зорана. Спона између холивудских звезда и Kарића је управо један од чланова ове породице, филмски продуцент Симон де Kарић.

Идејни творац пројекта Богољуб недавно је најавио снимање документарно-играног филма о породичној компанији која у Србији послује пола века.
Он је тада за наш лист рекао да ће се глумци отимати за главну улогу, односно ко ће га играти. За буџет филма издвојено је пет милиона евра, али будући да су амбиције Kарићевих велике када је реч о избору глумаца, биће им потребно много више новца.

Део филма, у којем ће, ако је судити по садашњим најавама, бити ангажовани и домаћи и инострани глумци, снимаће се, наводно, на Kосову, одакле потичу Kарићи, али и у Русији, где такође послују неколико деценија.

Еспресо, Новости
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.107 seconds
Powered by Kunena Forum ::