Најновији чланци  

   

BROJ POSETILACA  

Danas659
Juče1520
Ove nedelje5877
Ovog meseca37244
UKUPNO2021817

   

SARADNICI  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 37 guests and no members online

   

Делегација Управе за односе са јавношћу у посети Министарству одбране Уједињеног Краљевства
Делегација Управе за односе са јавношћу Министарства одбране, коју предводи начелник пуковник Михаило Зоговић, налази се у посети Министарству одбране Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске.
Током првог дана посете чланови делегације посетили су Директорат за комуникације Министарства одбране Уједињеног Краљевства у Лондону, где их је дочекао бригадни генерал Петер Монтеит. Током састанка било је речи о новим облицима сарадње у области односа са јавношћу, а представљена је и организација послова у овој области у Министарству одбране и Оружаним снагама Уједињеног Краљевства.

Другог дана посете делегацији су у Халтону приказани потенцијали и начин рада Здруженог центра за информативне активности, који се бави обуком у области информативних, медијских и психолошких операција, као и организација, задаци и део активности 77. бригаде британске војске, која је задужена за информативне, медијске и психолошке операције.

- Настојаћемо да у наредном периоду развијамо сарадњу са Министарством одбране Уједињеног Краљевства са циљем јачања наших способности, пре свега у домену медијских и информативних операција – истакао је пуковник Зоговић на крају посете.

http://www.mod.gov.rs/cir/14510/delegacija-uprave-za-odnose-sa-javnoscu-u-poseti-ministarstvu-odbrane-ujedinjenog-kraljevstva-14510

 

MOD

Add comment

Security code
RefreshAnti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
You didn't specify KeyCAPTCHA plugin settings in your Joomla backend.