Најновији чланци  

   

BROJ POSETILACA  

Danas879
Juče1520
Ove nedelje6097
Ovog meseca37464
UKUPNO2022037

   

SARADNICI  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 48 guests and no members online

   

Састанак министра Вулина и амбасадора Боцан-Харченка


Министар одбране Александар Вулин састао се данас са амбасадором Руске Федерације у Београду Александром Боцан-Харченком.

Министар Вулин изразио је захвалност за подршку коју Руска Федерација пружа Републици Србији када је реч о очувању територијалног интегритета и напорима за проналажење компромисног решења за Косово и Метохију.

Током састанка истакнуто је да руска страна цени принципијелну политику коју Република Србија води самостално и независно, као и опредељење наше земље да буде војно неутрална.

Министар Вулин упознао је госта и са резултатима посете Руској Федерацији, сусретом са министром одбране Руске Федерације генералом армије Сергејом Шојгуом, као и са даљим правцима сарадње у области одбране две земље.

На крају данашњег састанка изражено је обострано задовољство развојем војнотехничке сарадње, која се уз подршку председника и врховних команданата Руске Федерације и Републике Србије, Владимира Путина и Александра Вучића, операционализује и успешно одвија између два министарства.

http://www.mod.gov.rs/cir/14324/sastanak-ministra-vulina-i-ambasadora-bocan-harcenka-14324

 

photoФОТОГАЛЕРИЈА

Add comment

Security code
RefreshAnti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
You didn't specify KeyCAPTCHA plugin settings in your Joomla backend.