Најновији чланци  

   

BROJ POSETILACA  

Danas1495
Juče1523
Ove nedelje3018
Ovog meseca52109
UKUPNO1978274

   

SARADNICI  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 36 guests and no members online

   

Разговор представника власти и дела опозиције на ФПН-у завршен је нешто после 14 сати, без изјава представника политичких странака које су учествовале на састанку.

Представници власти и опозиције нису давали изјаве јер је, како су рекли, договорено да организатори изађу са саопштењем.

Како је раније јавио Н1, састанку су присуствовали министар полиције Небојша Стефановић, посланици Српске напредне странке у Скупштини Србије Владимир Орлић и Владимир Ђукановић, лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас, председник Демократске странке Зоран Лутовац и посланица у Скупштини Србије Мариника Тепић.

Састанку су присуствовали и представници цивилног сектора, председница Београдског фонда за политичку изузетност Соња Лихт и Милан Антонијевић из Фонда за отворено друштво, који је, како сазнаје Н1, модерирао округли сто. Присутан је био и Бојан Клачар из ЦеСИД-а.

Декан ФПН-а Драган Симић, који је био један од уводничара на скупу, изјавио за Н1 да је до састанка дошло на иницијативу Фонда за отворено друштво и да је тиме отворен дијалог о изборним условима.

 

https://sptnkne.ws/8PGf

 

 

Add comment

Security code
RefreshAnti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
You didn't specify KeyCAPTCHA plugin settings in your Joomla backend.