Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 57 guests and no members online

   

ДРАГАН ВУЈИЧИЋ: Има ли Бога у Фајзер вакцини?

 
 

(Вујичић) фото: in4s.net

Пише: Драган Вујичић

 

КРАЈ треће недеље децембра обележила је хистерична вест из Брисела: Западни Балкан остаће без Фајзер вакцине највероватније до маја!

За „патриотске“ медије ово је био нови доказ да нас Европа не воли док су београдско-бриселски, објашњавали да нас Оливер Вархељи никад не би оставио на цедилу. Као залог тој тврдњи уследила је „утешна награда“ из Министарства здравља – Стиже нам ипак 5.000 доза.

На западу, код првих комшија и даље, дискусија око Фајзер вакцина дигнута је буквално на „теолошки“ниво. У Хрватској је др сц. Владимир Дугалић секретар Комисије Хрватске бискупске конференције и декан Католичког богословског факултета у Ђакову устврдио да су за Католике Руска, Оксфорд и Кинеска вакцина етички неприхватиљиве и да у обзир долазе само Фајзер и Модерна.

Обратно од хрватског католичког приступа вакцинацији, амерички кардинал Рејмонд Бурк у прошлосуботњој проповеди окривио је „секуларне снаге“да желе да човечанство „учине робовима њихове безбожне и убилачке агенде“. Најмоћнији амерички католик који седи и у Врховном суду цркве апостолског потписа, највишем правосудном ауторитету Католичке цркве – „осуо је по пандемији“, рекавши „постоји мистериозни вирус Вухан о чијој природи и превенцији масовни медији свакодневно говоре. Оно што је јасно, према њему, јесте да га одређене снаге, непогодне породицама и слободи нација, користе за унапређење њихове зле агенде. Те снаге нам говоре да смо сада субјекти тзв. „Великог ресетовања“, „нове норме“, коју  диктира манипулација грађанима и народима кроз незнање и страх „.

Кардинал Рејмонд Бурк тако се у Ковид кризи сврстао на страну италијанског надбискупа и „непријатеља папе Франциска“, Карла Мариа Вигана, који се претходно обрушио на оне који стоје иза пандемијских блокада широм света, упозоривши у писму и председника Трампа на „Велико ресетовање“ чији су архитекти „глобална елита која жели да покори цело човечанство.

„Они, намећући мере принуде драстично ограничавају индивидуалне слободе и слободе читаве популације “ – упозорио је.

Папа Франциско, како је писао ИН4С има разумевање за Велики ресет и у непријатељима католичанства види „оне који протествују против локдауна као да су им угрожене темељне слободе“.

Папа је на Јутјуб окачио и Молитву за вештачку интелигенцију.

У њој, позвао је све добре католике света да се „моле да напредак роботике и вештачке интелигенције која увек може служити човечанству“.

У поруци, је рекао да је вештачка интелигенција „у срцу епохалне промене коју доживљавамо“, и да би роботика могла да оснажи свет ако се искористи за добро. Казао је: „ако технолошки напредак повећава неједнакости, то није истински напредак. Будући напредак треба усмерити ка поштовању достојанства особе.“!?

Дакле Корона је посвађала и Ватикан а како неће Србе увек спремне да се сукобе нарочито око истока и запада.

И зато је „добро“ што су српски медији, „зарад мира у народу“ избегли да известе о суштини проблема са Фајзер и Модернином вакцином.

Инокулација са реанимацијом или смрт само мирно

– Медицинска сестра из Тенесија онесвестила се пред камерама десет минута након примања вакцине КОВИД-19.

Сестра Тифани Довер из болнице Чататонги била је пред ТВ камерама хвалећи „спас из Фајзера“када се, хватајући се за главу, онесвестила.

И „добро“ што се оневестила, него је проблем настао што се после „буђења вадила“:

Рекла је да то „није неуобичајена реакција за њу“, објашњавајући :“имам историју претерано реактивног вагалног одговора, па тако и ако ме заболи нокат могу да се онесвестим“ .

Пре ТВ случаја у Тенесију два здравствена радника на Аљаски такође са ТВ су пребачена у болницу после пријема исте вакцине .

Реакција је била слична анафилактичком шоку који је претрпело више здравствених радника у Великој Британији, где је прво одобрен убод Фајзер – БиоНТецх. Британске здравствене власти одмах након ових непредвиђених непријатности упозориле су људе који су у прошлости имали „анафилаксију на вакцину, лек или храну“ избегавају вакцинисање а наређено је да објекти где се врши вакцинисање обавезно морају имати и медицинску опрему за реанимацију.

За српске здравствене раднике дакле још нема опасности јер ће првих 5.000 Фајзерових вакцина према Министарству здравља, примити „питомци“ Старачких домова. То је за њих начин да и они после десет месеци приме посете за Божић.

Џон Рапапорт један од најугледнијих америчких новинара који је цео живот посветио здравству, на свом блогу само је пренео расправу међу здравственим радницима који су дозволили употребу Фајзере вакцине на најстаријима у САД.

Открива како су стручњаци америчког ЦДЦ гласали да се прво „вакцинишу они са најкрхкијим здрављем.

– Необично гласање показало је дилему “ 4. децембра“. „Гласање да становници старачких домова буду међу првима који ће добити вакцине против Ковид-19 није било једногласно.“ „Из панела од 14 саветника за вакцине ЦДЦ, усамљени лекар је рекао не.“ .

Зове се др Хелен „Кеип“ Талбот са Универзитета Вандербилт.

„Талботова је била забринута да ли ће вакцина уопште деловати код тако крхких, осетљивих пацијената. Чак и више, бринула се о томе како би могло изгледати ако вакцина пропадне у тој групи или како би то утицало на перцепцију јавности ако становници умру убрзо након добијања вакцине.

„Јер, „Вакцине Kовид-19 нису тестиране на старијима!

Како наставља Рапапорт, „клиничка испитивања КОВИД вакцине нису спровођена на слабим и старијим особама као добровољцима. Према томе, НЕМА доказа да је вакцина сигурна или ефикасна у тој групи.

Иде даље:

Др Талбот је забринута због „перцепције јавности“ када старији умру одмах након вакцинације. (Шта бисте ви помислили да ваша мајка умре дан након што је примила КОВИД цепиво ?)

Цитирајући у наставку и расправу са ЦНН-а Рапапорт наводи коментар др. Кели Мур, „помоћнице директора Акционе коалиције за имунизацију у САД, против Ковид-19″. “

„Пошто вакцине нису проучаване код људи у старијим популацијама, не знамо колико ће вакцина на њих деловати. Знамо да већина вакцина не делује отприлике добро код слабих старијих особа за разлику од јачих особа истих година, рекла је Мур.

Докторка Мур је потврдила да Американци морају да схвате да се могу догодити смртни случајеви који неће нужно имати никакве везе са вакцином. „,приликом имунизације?!

-„Уопште се не бисмо изненадили кад бисмо случајно видели да се вакцинација дешава и да неко умре кратко време након што прими вакцину, не зато што то има везе са вакцинацијом, већ само зато што је то место где људи проводе крај свог живота ‘, рекла је…

„Једна од ствари коју желимо да осигурамо је да људи схвате је да не би требало да буду непотребно узнемирени ако дођу извештаји, након што започнемо вакцинацију, да неко или више људи умре у року од једног или два дана од вакцинације који су становници установа за дуготрајну негу. То би било нешто што бисмо очекивали, као нормалну појаву, јер људи често умиру у старачким домовима „!……….“

 

Генетски инжињеринг под лажном заставом

Није лепо да се каже а ни чује, али Ковид вакцине Фајзера и Модерне су генетски модификовани производи који се јавно не називају таквим, јер би то уплашило велики проценат прималаца.Зашто неки људи падају у несвест по пријему тих вакцина није утврђено као што је и веома сумњиво колико су оне заиста делотворне.Сами произвођачи веле да не знају колико ће трајати имунитет и колико ће доза бити довољно за безбедну заштиту од Ковид.

Микробиолог професор др Сухарит Бакди и водећи немачки специјалиста за плућа др Волфганг Водарг у свом раду „Генетски инжењеринг под лажном заставом“ откривају састав Ковид вакцине као „у великој мери нове и врло ризичне интервенције генетског инжењеринга у сложеним процесима биолошке комуникације наших имуних система „.

Састав вакцина, истичу, укључује фрагменте различитих генетских информација које се у људске ћелије уносе као РНК или ДНК. „Рекомбинантна РНК, која се уноси у ћелије човека, такође мења генетске процесе и врло добро се може класификовати као генетска модификација ћелија или организма.“

 

Др Бакди наставља да је немогуће верификовати које процесе вакцина може покренути у телу и да се не може искључити оштећење линије клица човека, што такође доводи до промена и штете које се преносе на будуће генерације.

Анализа Ковид лудила засад је засенила ове чињенице. Према прошлонедељним подацима са Гугл Скулар, за десет месеци написано је 90 000 научних студија и академских радова о САРС-ЦоВ-2 и КОВИД-19 је постао као никад у људској историји света, недодирљива тема која надмашује сваки други приоритет у друштву.

Ковид је постао важнији од било ког другог здравственог стања. Важније је од слободе. Важније је од основне људске пристојности и способности цивилизованог разговора. Политичари и газде јавног здравља не желе да и једна особа умре од Ковида. Али, није их брига за самоубиства, злоупотребу дрога, алкохолизам, насиље и сваку другу болест која тренутно не лечи због хистерије Ковид.Хапсе се људи који се усуде да помисле да отворе своја предузећа.

Молекуларни догађаји као лото извлачење

У чланку који је рецензиран у часопису Трендс ин Генетикс из октобра 2020. године, аутори Бакди и Водраг закључују да је „опсег могућих молекуларних догађаја који настају уређивањем генома потцењен, а технологија остаје непредвидива на циљном локусу и даље од њега“.

Др Ромео Куијано, професор фармакологије и токсикологије на Медицинском факултету Универзитета Филипини Манила, примећује „опасност да би вакцина заиста могла“ појачати „патогеност вируса или га учинити агресивнијим, због појачања зависног од антитела (АДЕ), као што се догодило у претходним студијама на тест вакцинама на животињама. Ако би се то догодило приликом масовне употребе вакцине на људима исход би могао бити катастрофалан. Овај озбиљни нежељени ефекат можда неће открити ни клиничко испитивање, посебно у високо пристрасним клиничким испитивањима оптерећеним сукобима интереса који укључују компаније које се баве вакцином. “ – примећује Филипинац и наводи случај Гејтсове мРНК вакцине, Модерне, где су „три од 15 експерименталних испитаника на човеку у групи која је добила високе дозе претрпели озбиљне и медицински значајне симптоме. Модерна је, међутим, закључила да је вакцина „генерално сигурна и добро се толерише“, о чему су медији послушно извештавали, прикривајући стварну опасност …“

У тексту који је објавио Мисес институт, др Гилберт Бердине, ванредни професор медицине у Тексашком универзитету објашњава бројеве у групи тестираних у развоју Фајзер цепива.

„Фајерова студија имала је 43.538 учесника а урађена је анализира након 164 случаја. Дакле, отприлике 150 од 21.750 учесника (мање од 0,7%) постало је ПЦР позитивно у контролној ,плацебо групи, а отприлике једна десетина тог броја у групи вакцина постала је ПЦР позитивна.

Провера вакцине Модерна имало је 30.000 учесника. Било је 95 „случајева“ код 15.000 учесника у контролној плацебо групи (око 0,6%) и пет „случајева“ код 15.000 њих који су добили цепиво у вакцини (око двадесетина од 0,6%). Подаци о „ефикасности“ наведени у овим најавама су размера шанси…

Када су ризици од догађаја мали као у овим случајевима , коефицијенти шанси могу довести у заблуду постојање апсолутног ризика – пише Бердин. Значајнија мера ефикасности био би број [потребан] за вакцинацију како би се спречила једна хоспитализација или једна смрт. Ти бројеви нису доступни нити су тражени у испитивању.

in4s.net