Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 17 guests and no members online

   

„Пајтон“ корона: Канцеларка, хирург, старлета и фантастичар

Белосветске заразе

Драган Вујичић

Пише: Драган Вујичић

”Корона превара” – наслов је текста Питера Кенинга некада функционера СЗО и Светске банке а данас угледног економског аналитичара. Кенинг баца више светла на Званични извештај немачке полиције својој влади о лажној епидемији вируса Корона који је ”Меркелова одбила” и објављује састав експертске групе Немаца која потписује упозорење.

 

У питању је 10 највећих ауторитета Немачке медицинске струке данас.

У исто време, ”најугледнији” светски медицински часописи „Lanset“ и Њу Ингланд журнал оф медицин ”одбацују” своје студије о штетности лечења хидросиклоклорокином од 22. маја ове године које су утицале да Светска здравствена организација забрани третмане против КОВИД 19 јефтиним леком.

У монтипајтоновском заплету, први човек СЗО, етиопски доктор за комарце и бране Тедрос Адхан, сада повлачи сугестије светским КОВИД болницама да се окану јефтиног хлорокина, додајући да се управо спроводи нова студија о успешности хлорокин третмана на 3.500 пацијената у десетинама земаља света која треба да докаже већ доказано:Третмани јефтиним леком против маларије у садејству са друга два такође ”прејефтина” лека имају готово 100 – постотни успех против заразе.

Фото: принскрин

Корона циркус сада је променио амбијент и одиграва се у време када широм Америке трају ”расни немири” са десетинама хиљада људи на улицама.Како то управо описују градске власти Њујорка (аутори најригорознијег закључавања грађанства)” за смрт демонстраната који се евентуално заразе на демонстрацијама и умру кривац неће бити Корона него расизам у Америци”?!

Ко је струка?

… Вирус короне је респираторна болест која се може излечити. Треба обратити пажњу на ризичне групе, старије особе и особе са хроничним болестима. Није било потребе за закључавањем читаве државе да би се превазишао овај вирус, уништавајући на тај начин економију и живот милиона људи- ово је укратко суштина Извештаја Немачке полиције свом министру унутрашњих послова, господину Хорсту Шехоферу у којем га ”екстерно ангажовани лекари” упозоравају на колатералну штету која надмашује број жртава заразе. На пример, у Немачкој само одложене операција рака и срца, због ”букирања корона кревета” за пацијенте, могу да придонесу од 5.000 до 125.000 превремених смрти, – кажу они.

Истраживачки тим даље утврђује да је болест КОВИД 19 била мање опасна, од многих до сада сезонских ”грипова” нарочито од оне из 2017/2018 (умрло 26.000 Немаца и то прошло неопажено). …Број преминулих од КОВИДА у Немачкој од 8.522 (до 2. јуна 2020) у статистици не подржава да је смртност већа од било које сезонске епидемије грипа, – каже се.

Имена ауторитета који потписује извештај на 93 странице остављамо без транскрипције како би јавност могла једноставно да провери колико се око Короне слуша струка а колико политика. Канцеларка Ангела Меркел не коментарише сад већ јавну срамоту док министар полиције ”неће да улази у расправе о теоријама завере”

  • Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Universitätsprofessor für Medizinische Mikrobiologie (im Ruhestand) Universität Mainz
  • Dr. med. Gunter Frank, Arzt für Allgemeinmedizin, Mitglied der ständigen Leitlinienkommission der Deutschen Gesellschaft für Familienmedizin und Allgemeinmedizin (DEGAM), Heidelberg
  • Prof. Dr. phil. Dr. rer. pol. Dipl.-Soz. Dr. Gunnar Heinsohn, Emeritus der Sozialwissenschaften der Universität Bremen
  • Prof. Dr. Stefan W. Hockertz, tpi consult GmbH, ehem. Direktor des Instituts für Experimentelle Pharmakologie und Toxikologie am Universitätskrankenhaus Eppendorf
  • Prof. Dr. Dr. rer. nat. (USA) Andreas S. Lübbe, Ärztlicher Direktor des MZG-Westfalen, Chefarzt Cecilien-Klinik
  • Prof. Dr. Karina Reiß, Department of Dermatology and Allergology University Hospital Schleswig-Holstein
  • Prof. Dr. Peter Schirmacher, Professor der Pathologie, Heidelberg, Mitglied der Nationalen Akademie der Wissenschaften Leopoldina
  • Prof. Dr. Andreas Sönnichsen, Stellv. Curriculumsdirektor der Medizinischen Universität Wien, Abteilung für Allgemeinmedizin und Familienmedizin.
  • Dr. med. Til Uebel, Niedergelassener Hausarzt, Facharzt für Allgemeinmedizin, Diabetologie, Notfallmedizin, Lehrarzt des Institutes für Allgemeinmedizin der Universität Würzburg, akademische Lehrpraxis der Universität Heidelberg
  • Prof. Dr. Dr. phil. Harald Walach, Prof. Med. Universität Poznan, Abt. Pädiatrische Gastroenterologie, Gastprof. Universität Witten-Herdecke, Abt. Psychologie 4

 

Ко и зашто не зна нико, а „како“ је смешно

Када је 26. маја, др Александар Мјазников, шеф руског фронта против корона вируса помислио да је интервју на националну ТВ готов и да је новинарка (и политичар) Ксенија Собчак искључила камеру у поверењу је рекао:

„Све је то срање […] Све је претерано. То је акутна респираторна болест са минималном смртношћу […] Зашто је цео свет уништен? То не знам.“!

Светска здравствена организација управо пролази кроз вероватно највећу (од свих великих) срамота од оснивања. Пошто су два ”најугледнија” светска здравствена часописа повукли ексклузивне студије од леку хидросиклоклорокину објављена крајем маја у којима износе своје анализе да овакав протокол лечења код старијих може бити фаталан, главни комедијаш СЗО из Етиопије Тедрос”повлачи упутства о забрани коришћења јефтиног медикамента издата за све 174 чланице организације.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-06-04/researchers-retract-lancet-study-linking-malaria-drug-to-risks

Британски Гардијан објављује причу за сузе и смех у чијем центру пажње је фирма Срџрисвера (хируршка сфера) компанија из Чикага која је сервисирала подацима истраживаче са Харварда да потпишу лажне студије које су имале тектонски утицај на тржиште лекова.

СЗО

Испоставило се да најпробитачнију компанију на тржишту Медицинских информација Срџерисферу из Чикага чине хирург Сапан Десаи (лекар крајње проблематичне биографије) директор је уредник у Научнофантастичној библиотеци а трећи члан тима експерата је ”модел за одрасле” и професионална хостеса.

Ова тројка (о среде 29,маја било шест у фирми ) је харвардском доктору Мандеп Мехри, директору Бригам Женског болничког центра за срце и васкуларну медицину сервирала резултате лечења хидроскилорокином на узорку од од готово 96.000 пацијената са Ковид-19, примљених у 671 болницу на свим континентима. Хируршка сфера у свом портфолију наводно има базу података из 1.200 болница.На основу ових информација о пацијентима који су примали хидроксихлороквин самостално или у комбинацији са антибиотицима закључено је да је он више него опасан.

Сапан Десаи

Њу Ингланд Журнал оф Медицин у својој студији објавио рецензирано!? истраживање Десаи-ја о лечењу КОВИД које је обухватало податке пацијената Ковид-19 из 169 болница у 11 земаља Азије, Европе и Северне Америке. Ово истраживање имало је за последицу ”лансирање у орбиту” једног потпуно небитног медикамента.

У среду 3. јуна у вечерњим сатима оба часописа ”објавили су изразе забринутости због студије о хидроксихлорокину, у којој су наведени поштовани васкуларни хирург Мандеп Мехра као водећи аутор и Десаи као коаутор.

Ланцетов уредник Ричард Хортон рекао је за Гардиан: „С обзиром на постављена питања о поузданости података које је прикупио Сургиспхере, данас смо објавили Изјава о забринутости, чекајући даљњу истрагу.

У среду такође , извршни директор Срџрисфере Сапан Десаи рекао је у е-поруци да компанија „стоји иза интегритета својих студија.“ Компанија је потом саопштила да је Десаи „тренутно недоступан да даје било какав даљњи коментар.“

Аустралијско издање Гардијана најзаслужније је за откривање афере.

().https://www.theguardian.com/world/2020/jun/03/covid-19-surgisphere-who-world-health-organization-hydroxychloroquine

Новинарка која је разголитила свет живог блата КОВИД19 нема никакво стручно знање из области медицине али има математички ум: Закључила је да 67 мртвих пацијената од КОВИД-а Аустралији није исто што и 73 како наводи угледни Ланцет и још угледнији харвардски доктор.

…У студији Ланцета се наводи да су истраживачи добили приступ подацима преко Срџисфере из пет болница, бележећи 600 аустралијских пацијената Ковид-19 и 73 аустралијских смрти до 21. априла. Али подаци са Универзитета Џох Хопкинс показивали су само 67 смрти у Аустралији до истог датума априла. Када је новинарка упитала Дасаија за коментар овај јој је одговорио да је ”омашком” додао једну азијску болницу Аустралији. Гардијан је тада контактирао пет болница у Мелбурну и две у Сиднеју, чија је ”сарадња била од пресудне важности за добивање аустралијских статистика КОВИД 19 а ови су објаснили да никада у животу нису чули ни за Дасаија ни за ”хирургију”.

Хирург побегао и из Википедије

Контроверзни хирург ”лудо се забављао” у протеклих пар месеци. За угледни ”Њу ингланд медикал“ на основу података своје ”сфере” написао је студију”у којој је открио да анти-паразитски лек ивермектин смањује стопу смртности код тешко болесних КОВИД-19 пацијената! Све ово објављено је на мрежи у е-библиотеке Друштвене научне мреже, и перуанска влада је додала ивермектин у своје националне смернице за терапију Ковид-19. (Замислите срећу акционара фабрике за производњу ивермектина)

Дасаијева Компанија се у Корона блату нашла”ниоткуда”. Срџисфера је основана 2008. године као медицинска компанија за образовање, која је издавала уџбенике. Др Џем Тодаро, који води Веб страну ”Медисин анцензур” рекао је: „Хирургија је ниоткуда написала можда најутицајнија светску студија у овој пандемији за неколико недеља.

„Нема смисла“ додао је. „За то би јој било потребно много више истраживача него што то они тврди. То је било видљиво одмах…“

Даље није јасно како је компанија успела да склопи споразуме о размени података из многих болница широм света, да помири различите језике и системе кодирања, држећи се регулаторних, заштитних правила о коришћењу података и етичких правила сваке земље. Није јасно како су врхунски лекари ”пристали”да потписују овакве студије односно како се се елитни часописи потрчали да објаве овакве научне громаде.

Гардијан је рутински приступио бази података лекарске коморе САД и нашао је његово име у три жалбе због а злоупотребе лечења у САД-у, од којих су две поднете у новембру 2019. У једном случају, пацијент Џозеп Виталијано криви Десаија у болници Нортвест Илиноиса, за небригу због које је остао трајни инвалид. У болничком фајлу се види да је тамо био запослен од јуна 2016., када је добровољно поднео оставку. Лиценца му ипак никад није суспендована.

Десаијева сада избрисана страница Википедије каже да је имао докторат права и докторат из анатомије и ћелијске биологије, као и хируршке медицинске квалификације. Биографија Десаија у брошури за међународну медицинску конференцију каже да је у клиничкој пракси имао више водећих улога лекара.

https://www.in4s.net/pajton-korona-kancelarka-hirurg-starleta-i-fantasticar/