Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 28 guests and no members online

   
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Odluka o raspodeli raspolozivih neuredjenih stanova u zakup

Odluka o raspodeli raspolozivih neuredjenih stanova u zakup 11 Jun 2017 19:33 #2096

Поштовани,
У прилогу вам достављамо Одлуку о расподели расположивих неуређених станова у закуп на неодређено времеса пресеком на дан 24.07.2017. године и текст Јавног огласа за расподелу расположивих неуређених станова у закуп на неодређено време, који је у прилогу Одлуке и чини њен саставни део.

Потребно је предметну Одлуку и текст Јавног огласа одштампате у потребном броју примерака за вас и ваше градске и општинске организације и исте истакнете на видно место у службеним просторијама што пре, а најкасније до15.06.2017. године или да на други погодан начин са њима благовремено упознате сва заинтересована лица из вашег удружења, јер ће oрганизациона јединица Министарства одбране надлежна за инфраструктуру са заинтересованим лицима која се определе за овај начин коначног решавања стамбеног питања спровести поступак разгледања понуђених неуређених станова у периоду од 22.06. до 07.07.2017 године, а према Прегледу неуређених станова са распоредом термина показивања заинтересованим лицима (Прилог број 1).

Јавни оглас за расподелу расположивих неуређених станова у закуп на неодређено време са прилозима треба са буде доступан свим заинтересованим лицима до 24.07.2017. године. Захтеви лица који су заинтересовани да решавају стамбено питање давањем неуређеног стана у закуп на неодеђено време, а који буду поднети после наведеног рока, сматраће се неблаговременим и исти неће бити разматрани.

Одлука о расподели расположивих неуређених станова у закуп на неодређено време, биће објављена на Огласној табли у Београду, улица Крунска број 13 иинтранетсајтуУправе за традицију, стандард и ветеране на адреси www.utsv.sljr.mo. Јавни оглас, без Прегледа неуређених станова са распоредом термина показивања заинтересованим лицима биће објављен на Интернет сајту Министарства одбране на адреси www.mod.gov.rs, у магазину „Одбрана“ и у дневном листу „Информер“, најкасније до 15.06.2017. године.
Прилог:
- Одлука о расподели расположивих неуређених станова у закуп на неодређено време.


С поштовањем,

пуковник Слађан Ристић

Министарство одбране, Сектор за људске ресурсе,
Управа за традицију, стандард и ветеране
тел. 011/3201-222
факс 011/3000-310
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Prilozi>

File Attachment:

File Name: Odlukaoraspodelineuredjenihstanova.pdf
File Size: 1,000 KB


File Attachment:

File Name: Prilog3Izjava.doc
File Size: 57 KB
Attachments:
Last Edit: 11 Jun 2017 19:37 by Бранислав.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.125 seconds
Powered by Kunena Forum ::