Најновији чланци  

   

BROJ POSETILACA  

Danas109
Juče916
Ove nedelje2509
Ovog meseca49509
UKUPNO425188

   

SARADNICI  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 60 guests and no members online

   

Економија

Грађани ће од понедељка, 10. маја, у свим поштама моћи да се пријаве за додатне ваучере за одмор у Србији, саопштило је Министарство трговине, туризма и телекомуникација.

Министарка Татјана Матић је навела да је за додатне ваучере обезбеђено још 100 милиона динара и подсетила да је од почетка године већ додељено 100.000 ваучера вредних 500 милиона динара.

Због великог интересовања грађана Влада је ребалансом буџета предвидела још 100 милиона динара за ту намену.

"Подршка домаћем туризму један је од приоритета не само у односу на пандемијску кризу, будући да је подстицајна мера у виду туристичких ваучера која је уведена 2015. године и у претходном периоду дала значајне резултате у развоју домаћих туристичких дестинација. Сада је посебно важна, с обзиром на потребе за опоравком овог сектора због пандемије", рекла је Матићева.

Навела је да су за коришћење туристичких ваучера грађанима на располагању 2.193 угоститељска објекта у Србији, као и да су до сада најтраженије дестинације биле Сокобања, Златибор, Врњачка бања, Сијаринска бања, Рибарска бања, Горња Трепча, Дивчибаре, Копаоник, Бања Врујци и Бања Ковиљача, пренео је Танјуг.

Ваучери ће моћи да се искористе до 20. новембра ове године.

https://sptnkne.ws/Gkma

 

Add comment

Security code
RefreshAnti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
You didn't specify KeyCAPTCHA plugin settings in your Joomla backend.