Најновији чланци  

   

BROJ POSETILACA  

Danas180
Juče916
Ove nedelje2580
Ovog meseca49580
UKUPNO425259

   

SARADNICI  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 40 guests and no members online

   
Затворен локал у центру Београда
© Sputnik
Живот
П

У сусрет празницима, Првом мају и Васкрсу који се ове године обележава 2. маја, поједини објекти ће радити тих дана, али многи са измењеним радним временом, док неки уопште неће радити.

Према тренутно доступним информацијама, ово је измењени режим рада у Србији за време предстојећих првомајских и ускршњих празника:

Прехрамбене и остале продавнице

Лидл објекти ће у целој земљи радити скраћено у петак, 30. априла, до 18 сати, а неће радити током викенда, 1. и 2. маја. С друге стране, Идеа, Рода и Меркатор продавнице радиће 1. маја према регуларном режиму, али је за њих 2. мај, као и за већину, нерадан дан. Такође, тај дан неће радити ни Идеа онлајн продавница, преноси портал Телеграф бизнис. 

За Универекспорт 2. мај је нерадан, а осталим данима ради се регуларно. Метро кеш енд кери у Београду, Нишу, Новом Саду и Крагујевцу 30. априла ради до 18 сати, 1. маја од 07 до 15 часова, а 2. маја неће радити.

У Пожаревцу, Шапцу и на Палићу Метро кеш енд кери објекти 30. априла радиће до 18 часова, а 1. и 2. маја неће радити. Супер Веро и Џамбо продавнице такође раде скраћено на Велики петак, до 18 сати, 1. маја раде нормално, а 2. мај је нерадан и за њих. Робна кућа Икеа, као и контакт центар, неће радити само 2. маја.

Шопинг центри

Према за сада доступним информацијама, Ада Мол за празнике ради овако: на Велики петак скраћено до 18 сати, 1. маја регуларно до 22 сати, а за Ускрс овај шопинг мол неће радити. Исти режим рада важи и за шопинг центар Стадион на Вождовцу, као и за Плазу из Крагујевца. У свим моловима тренутно су у току и празнични попусти.

Пијаце

Оне које раде у саставу ЈКП "Градске пијаце", 30. априла, 1, 3. и 4. маја 2021. године радиће по уобичајеном радном времену, од 06 до 19 сати. Зелене пијаце неће радити на Ускрс, изузев пијаца "Земун", "Баново брдо", "Беле воде" и "Душановац", које ће радити од 06 до 13 часова. 

Пијаца "ОТЦ" на Новом Београду 30. априла, 1. и 4. маја ради по уобичајеном радном режиму, односно од 08 до 16 сати, док ће 2. и 3. маја - пијаца бити затворена. Паркинг на пијаци "Земун", на Ускрс, радиће од 00 до 24 часа, а паркинг на пијаци "Душановац" радиће од 07 до 19 сати.

Пошта

Поводом наступајућих празника, нерадни дани биће од 30. априла до 4. маја. У поменуте дане радиће само дежурне поште чији списак можете видети овде

ЈКП "Паркинг сервис"

Током ускршњих и првомајских празника, од петка, 30. априла, до уторка, 04. маја 2021. године, ово предузеће неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града. У истом периоду биће затворене и пословнице Корисничког сервиса у улицама Таковска бр. 31 и Милешевска бр. 51.

Све јавне гараже, посебна и СМС паркиралишта биће непрекидно отворена за време празника и радиће по уобичајеном систему наплате, као и Служба за експлоатацију возила. Од среде, 05. маја 2021. године, Служба паркинг контроле и пословнице Корисничког сервиса радиће по устаљеном радном времену.

https://sptnkne.ws/GecE

 

Add comment

Security code
RefreshAnti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
You didn't specify KeyCAPTCHA plugin settings in your Joomla backend.