Најновији чланци  

   

BROJ POSETILACA  

Danas1088
Juče1374
Ove nedelje5046
Ovog meseca1088
UKUPNO2397328

   

SARADNICI  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 38 guests and one member online

  • Бранислав
   

Вучић сазвао хитан састанак: Црна Гора намјерава да за ескалацију насиља лажним медијским извештајима оптужи званични Београд?

На састанку са предсједником Вучићем су министри спољних послова Ивица Дачић, унутрашњих послова Небојша Стефановић, одбране Александар Вулин и директор БИА Братислав Гашић

30

 

 

 

Фото; Танјуг, Димитрије Гоол

Како пишу београдски медији, у току је састанак који је предсједник Србије Александар Вучић хитно сазвао због погоршане ситуације у региону!

На састанку са предсједником Вучићем су министри спољних послова Ивица Дачић, унутрашњих послова Небојша Стефановић, одбране Александар Вулин и директор БИА Братислав Гашић.

 

Завршен састанак: Врх Црне Горе намјерава да за ескалацију насиља, узроковану линчом Србина у Подгорици, лажним медијским извештајима оптужи званични Београд?

После два сата, око поноћи је завршен двосатни састанак државног врха Србије, који је председник Србије Александар Вучић хитно сазвао због погоршане ситуације у региону.

Како Курир сазнаје из извора блиским државном врху Србије, двосатни састанак је био тежак, а одржан је због најновијих дешавања у Црној Гори и планираног угрожавања безбједности Срба у овој републици.

Највиши државни органи Црне Горе, са врхом тамошње полиције, намјеравају да најновију ескалацију насиља, узроковану линчом Србина у Подгорици, лажним медијским извештајима оптуже за то званични Београд. Локални моћници намеравају да подигну тензије широм Црне Горе, а у том смислу спремају хаос широм земље, с намјером да за све оптуже Београд.

 

Први корак ка пласирању неистина, како сазнајемо, биће тај да су навијачима који су претукли Србина непознате особе, каменовале ауто.

Према информацијама којима располажемо локални моћници ће ово покушати да спинују и да у медијима на сваки начин оправдају овакво дивљачко понашање, тако што ће представити да се каменовање догодило прије пребијања.

 

https://www.in4s.net/vucic-sazvao-hitan-sastanak-zasijeda-drzvani-vrh-srbije-pogorsana-situacija-u-regionu/

 

 

Add comment

Security code
RefreshAnti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
You didn't specify KeyCAPTCHA plugin settings in your Joomla backend.