Најновији чланци  

   

REGISTRUJTE SE  

   

NA SAJTU  

We have 45 guests and no members online

   

Рокфелеров корона стриптиз

Белосветске завере

 

Давид Рокфелер

 

Пише: Драган Вујичић

 

Захвални смо Вашингтон Пост-у, Њујорк тајмсу, Тајм Магазину и другим сјајним медијима чији су директори присуствовали нашим састанцима и поштовали своја обећања о дискрецији скоро 40 година. (…) Било би немогуће да развијемо наш план новог света да смо били под рефлекторима јавности током тих година. Али, планета је сада софистициранија и спремнија да крене ка светској влади. Наднационални суверенитет интелектуалне елите и светских банкара сигурно је бољи од националног, аутоопредељења какво је било у минулим вековима“ – ово је цитат из интервјуа Давида Рокфелера Аспен Тајмсу 15. августа 2011.

 

 

Драган Вујичић

 

У Меморима покојни ”гигант” светске филантропије и банкарства наводи:

 

Неки верују да смо део тајне кабале која ради против најбољег интереса Сједињених Држава, карактеришући моју породицу и мене као ”интернационалисте” који у завери са другима широм света хоће да да изгради интегрисану глобалну политичку и економску структуру, новог света. Ако је то оптужба, ја сам крив се и поносан сам на то!

 

Пошто је 2010. поставила стандарде закључавања света услед епидемије која је незибежна https://www.slideshare.net/workingwikily/gbnrockefeller-scenarios-on-technology-development

 

Рокефелерова фондација је управо представила „Национални план акције тестирања”Цовид-19”, и прагматичне кораке за поновно отварање ”наших радних места и наше заједнице” . https://www.rockefellerfoundation.org/national-covid-19-testing-action-plan/

 

У питању је потпуно милитаризовани, строго хијерархијски социјални модел који подразумева преузимање одоговора на Ковид кризу из руку политичара и предавање Короне – ”струци”. Од политичара се тражи подршка, пре свега у издвајању ”скромних” 100 долара по глави становника како би сви били изтестирани и евентуално збринути. Са друге стране, Рокефелер фондација и њени финансијски партнери помоћи ће у стварању мреже за пружање кредитних гаранција и потписивања уговора са добављачима, односно великим компанијама које производе лекове и медицинску опрему.

 

„Дистопија 2030“ корак по корак

 

  • На врху Посткорона света према Рокфелеру је „Одбор за тестирање пандемије“.
  • Одбор за тестирање пандемије „састојао би се од лидера из бизниса, владе и академске заједнице“.
  • Представници владе не би били у првом реду, већ би се представници финансија и економије именовали по важности.
  • Врховно веће било би овлаштено да одлучује о производњи и услугама с ауторитетом сличним оном који има председник Сједињених Држава у ратном времену.
  • Планом се захтева да три милиона америчких грађана буду тестирани Цовид-19 недељно, а број би требало да буде увећан на 30 милиона недељно у року од шест месеци што ће се реализовати у року од годину дана.
  • За сваки тест се очекује „поштена надокнада трошкова (100 УСД) за сва испитивања Ковид-19“. (Биће потребне милијарде долара месечно јавног новца).
  • ”Савет за контролу пандемије” је овлашћен да регрутује „Пандемијски корпус за одговор на кризу“: Специјалне снаге (очекивано назване „Корпус“) са особљем од 100 до 300 хиљада људи.
  • Припадници Корпуса биће регрутовани међу добровољцима ”корпуса мира” и људства ”Америкакорпс” (”специјалаца” које је америчка влада званично створила да би „помогла земљама у развоју“) као и међу војним особљем Националне гарде.
  • Плата припадника ”Корпуса” била би бруто 40 000 америчких долара годишње.
  • Држава треба да одвоји од 4-12 милијарди долара годишње.

 

Епл, Гугл и Фејсбук контролишу становништво

 

Рокфелерово ”Тело за одговор на пандемију” пре свега би имало задатак да контролише становништво војним техникама, дигиталним системима праћења и идентификације, на радним местима, тамо где живе, на јавним местима и на путовањима.

 

Системи за ”праћене” – подсећа Рокефелер фондација – направили су Епл, Гугл и Фејсбук.

 

У плану се даље каже: Информације о појединцима које се односе на њихово здравствено стање и њихове активности остале би поверљиве ”кад год је то могуће”!?

 

Сви људи у заједници би били централизовани у дигиталној платформи којом заједнички управљају савезна држава и приватне компаније. У зависности о подацима о ”вирусу” које обезбеђује ”Савет за контролу пандемије”, с времена на време би се одлучивало која област евентуално треба да буде закључана и колико дуго.

 

Операција се изводи у име ”Ковид-19 контроле“, вируса чија је стопа смртности до сада била мања од 0,03% америчке популације.

 

Случајно предвиђање стварних догађаја

 

Читање сличног извештаја Рокефелерове фондације из 2010. која „случајно“ предвиђа стварне догађаје егзотично је искуство наднаравног (или нечастивог).

 

Из прве НВО Филантропске оргнизације на свету,основане у Њујорку 1913 за борбу и налажење лека против канцера (да ли је болест зато неизлечива) – пре 10 година написан је догађај који се управо збива .

 

Важно је да овакви сценарији не буду предвиђања него пондерисане хипотезе које омогућавају да замислимо, а затим да развијемо различите стратегије за одговоре на изазове из будућности – пише уводу Рокфлеревог сценарија „Корак закључавања“ из 2010.

 

  • Пандемија опасног грипа захтева увођење строге контроле Владе над грађанима одоздо на доле и ауторитаро водстсво.
  •  Вирус инфицира готово 20% светске популације и убија 8 милиона људи за 7 месеци.
  • Пандемија има смртоносни утицај на економију. Заустављен је саобраћај, туризам нестаје, разбијени су ланци снабдевања. Локално, нормално препуне продавнице и пословне зграде остају без запослених и купаца.
  • Почетна америчка политика „одвраћања“ грађана од путовања авионом показала се смртоносном, убрзавајући ширење вируса не само у САД већ и преко границе.
  • Неке земље посебно Кина наметањем и брзом применом карантине за све грађане и тренутно и скоро херметичко затварање свих граница, спасили су милионе живота, зауставивши ширење вируса много пре других земља и омогућавају бржи опоравак света после пандемије.
  • Током пандемије, лидери широм света наметали су строга правила и ограничења, од захтева да носе маске за лице до контроле телесне температуре на улазима у заједничке просторе, попут железничких станица и супермаркета.
  • У развијеним земљама, појачани надзор попримио је многе облике: биометријске личне карте за све грађане, на пример.

 

Техника (зараженом) народу

 

Сценариј закључавања 2010. затим расправља о технолошким трендовима током пандемије. Ево предвиђања:

 

  • Скенери који користе напредне функције магнетске резонанце (фМРИ) постају норма на аеродромима и другим јавним местима за откривање ненормално понашања које може да узрокује на „антисоцијалну намеру“. (Енергија протеста)
  • Уводи се ”паметније” паковање хране и пића прво кроз велике компаније и произвођаче, а затим за сваки појадиначни производ и сваког потрошача.
  • Развијене су нове дијагностичке технике за идентификацију заразних болести. Примена здравственог скрининга се такође мења; скрининг постаје предуслов за пуштање из болнице или затвора, успешно успоравајући ширење многих болести.
  • ”Присутност”човека у заједници одвија се путем телекомуникација. Праве се јефтинији, телефони,таблети… са нижим опсегом рада (само за затворену заједницу).
  • Државе стварају властите независне, регионално дефинисане ИТ мреже.
  • Владе имају различите степене успеха у контроли интернетског саобраћаја. Земље развијају своје мреже.

 

Интеграција у циљеве одрживог развоја УН

 

Агенда ИД2020, https://id2020.org/ (текст о томе следи ускоро), операционализивана од стране Била Гејтса такође је у потпуности интегрисана у УН-ове циљеве одрживог развоја са циљним датумом за завршетак – 2030. (која се такође назива Агенда 2030). Овај акциони документ који се спроводи мимо знања већине чланица УН-а, такође долази из Традиционалне америчке филантропске кухиње и има за циљ да свету омогући да се снађе у будћности. Његов отац Бил Гејтс у ствари је потомак гувеног Вилијама Гејтса, дугогодишњег челног човека друге по реду Америчке НВО (Еугеничарско друштво за уређењо родитељство из 1916).

 

Делови сценарија су:

 

  • Масиван програм вакцинације, (вероватно обавезна вакцинација).
  • Смањење броја становника – делом вакцинацијом и другим средствима. (Бил Гејтс: ”ако вакцинишемо становништво, можемо смањити светску популацију за 10% до 15%.” (Погледати „Иновативно за Нулу”,говор лудака на годишњој конференцији ТЕД 2010, Лонг Бич, Калифорнија, 18. фебруара 2010.))
  • Електронски ИД за сваку особу на планети – у облику нано чипа, могуће убризгавати заједно са обавезном вакцинацијом.
  • Нано-чип може на даљину преносити све личне податке.
  • Дигитализовани новац, нема готовине.
  • Универзално успоставање 5Г технологије, касније 6Г.
  • Системом „глобалне управе“ под контролом моћних финансијских интереса, укључујући корпоративне фондације и америчке истраживачке центре, надгледа се доношење одлука на националном и глобалном нивоу.

 

Узлетање у диктатуру

 

Највећа светска авио групација позвала је да имунитетни пасоши, термички скрининг, маске и физичко дистанцирање буду део стратегије индустрије за повратак на „нормалне“ операције на јесен.

 

У детаљано разређеном плану Међународно удружење за ваздушни саобраћај који представља 299 авиокомпанија издало је публикацију: Биобезбедност у ваздушном саобраћају – План за поновно покретање ваздухопловства.

 

Стратегија изгледа овако: https://www.iata.org/contentassets/4cb32e19ff544df590f3b70179551013/roadmap-safely-restarting-aviation.pdf

 

  • У одељку ”Путничко искуство” и ”Привремене мере биосигурности“, ИАТА подржава акцију ражење контаката (браво за Рокфелера), контроверзни метод праћења цивилног становништва да би се пратило ширење вируса.
  • Ако је могуће, подаци би требало да се прикупљају у електронском облику, и пре него што путник дође на аеродром, путем кредитне картице еВиса и платформе за електронско одобрење путовања.
  • „Слојевити приступ“ пута за биолошку сигурност комбинује више мера које су „глобално имплементиране и узајамно признате од стране влада“ (доступност авиокоманијама личних и здравствених података практично целе планете).
  • ИАТА позива на проверу температуре на улазним тачкама аеродромских терминала. Физичко дистанцирање од 3 до 6 стопа широм аеродрома. ИАТА препоручује ”100 одстотни маскенбал” на аеродромима: сви носе „заштитне маске“ путници, особље, службеници!
  • Кад се развије поздан тест на Ковид и верификује као такав, могао би се применити на уласку у терминал.
  • Имунитетни пасоши могли би да играју важну улогу у даљем олакшању поновног покретања авионског путовања“.
  • Организација верује, да ако се покаже да се особа опорављала од КОВИД-19 и развила имунитет, неће јој требати заштитне мере.
  • Након што медицински докази подрже могућност имунитета на КОВИД-19, ИАТА има став да је „кључно да се уведе признати глобални стандард и да се одговарајући документи ставе на располагање електронским путем“.
  • Коначно, ИАТА сматра да би требало ићи и на општи помак ка већој употреби технологија без додира и биометрије. Биометрија би укључивала препознавање лица, скенирање мрежнице и/или отиске прстију.

https://www.in4s.net/rokfelerov-korona-striptiz/